Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Man kan göra så mycket gott av säsongen alla bär och frukter. Vill du ha fler tips på vad du kan göra med dina frukter och bär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Självklart kunde vi inte hålla oss från att glutta en aning på vasaloppet och i brist på snö fick det bli en vasaloppspromenix i solen och en kopp varm choklad som belöning
Så galet gott och ett ganska roligt sätt att bjuda på också. Antingen äter man rätten som den är med en liten sked eller som jag gör, skedar upp härligheten och lägger det på mandelknäcke, gudars så gott det är
Jag vill använda mina till mycket, så jag hade bara olja på för knaprighet. Ni som läser många amerikanska hälsobloggar har säkert kommit i kontakt med recept med pumpapuré, perfekt i nyttiga efterrätter och kakor
Nu tänkte jag utförligt berätta hur jag gjorde Olof-tårtan till Leahs kalas. Sen in i kylen under nattenoch dagen efter så är det bara att vispa upp grädden
Nu har jag äntligen rotat igenom tidningsurklipp, oändliga matnoteringar och "kom-ihåg-lappar" jag har till Miss Meister's mat och hittat min (självklara
Börja med att riva blomkålshuvudet och löken, stek detta sedan i rikligt med smör. Så gott och enkelt. Dags att damma av ett gammalt recept som jag gjorde i början utav min kostomläggning, nämligen risotto med räkor
Hummus känner säkert de flesta till - en röra med kikärtor som bas. Det är väldigt enkelt attgöra sin egen hummus och då kan du också variera smaksättningen efter tycke och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.