Servera med en god sallad. Skiva löken och stek den mjuk. Skala potatisen och koka dem i 5 minuter. Häll i ca 1 dl grädde och låt puttra ihop. 4 gula lökar. 500 - 600 g blandfärs. 3 - 4 dl matlagningsgrädde
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i äggsmeten tillsammans med kokosoljan. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl ochkokosolja så funkar det riktigt bra
Så är arbetsdagen över för den här gången och jag kan nöjt konstatera att jag bara har ett projekt på gång, just nu, som ska lämnas in nästa torsdag, alla andra är inlämnade
kokosoljaoch kokosflingor till att smörja formen med. Jag vill ju helst äta gluten- och sockerfritt så jag gör helst mina kladdkakor utan vetemjöl och socker
Mixa torra ingredienser till pajdegen i matberedare, tillsätt smör/ghee och ägg, kör till en pajdeg. Tryck ut degen i en pajform, picka botten och ställ in i kylen
Jag blir så glad av solenoch värmen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Solen skiner även idag vilket får hela min mage att nästan bubbla över av vårlycka
Blanda i riset och stek med det en stund. Blanda i buljongtärningen. Bryn korv och lök litet tag. Häll över vattnet och det är färdigt när riset är klart
Blanda i risgrynsgröten, socker och vaniljsocker. Dags för en riktig klassiker. Jag hade risgrynsgröt över och ville dessutom testa Sojatoos vispbara risgrädde (hittade den på Goodstore på Söder i Stockholm)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.