en mazarinkaka med jordgubbar och en persikokaka med kardemummagrädde. I sedvanlig ordning blev det "after run"-häng med korvgrillning hemma hos oss efter att ha sprungit Hornsjön runt
Enkel persikokaka. Den här härliga kokboken finns just nu i mitt hem. Den heter Husmorsorna - The ultimate köksalmanacka och är skriven av Emma Hamberg och Anette Rosvall
Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i formen i ugnen, strö sedan i Farin och lägg på persikorna. Vispa ihop kaksmeten (de övriga ingredienserna) och slå i formen med persikorna
Sätt ugnen på 175º. Smörj och bröa en form, ca 24 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och kardemumma och rör ner i äggsmeten
Hacka samman margarin, vetemjöl, bakpulver, och socker till en grynig massa tryck ut degen i en pajform så det blir en jämn botten som går upp en bit på kanterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.