Jag har intetidigare provat på att koka körsbär isockerlag, men härom dagen blev jag sugen på något gott och medbigarråer hemma i kylen blev det äntligen dags att prova på att göra sockerlag och koka bigarråer
Koka upp vatten, strösocker, kanelstång och vaniljstång. Häll sedan inatriumbensoat och rör om. 25min. Kärna ur och dela alla frukterna ibitar och lägg ner i en burk som rymmer ca 1 ½ liter. Låt koka i 5 minuter
Blanda ner vetemjöl och margarin om vartannat, arbeta nu med händerna. Är degen lös ha på lite mjöl, kavla ut degen till en stor fyrkant, bred på smör/ margarin, strö på socker och kanel
Därför fick det bliäpplemuffinsmedkanel. Medan jag gjorde mat blev jag så himla sugen på och baka. Idagfick jag inget jobb så då gick jag ini det bästa jag vet - Köket
Rulla dem ikanel-sockerblandningen och forma dem till S modellen, lägg dem på bakplåtspapper. Vispa rumstempererat smör och socker så länge att sockret har smält
Jag är väldigt sällan sjuk och mycket tror jag beror på att jag tränar regelbundet och att jag äter bra mat med mycket näring som gör att kroppen klarar av att stå emot förkylningar och liknande
Mumsig rawfood chiapuddingmed äpple och kanel, perfekta mellanmålet som León älskade. Häll i mandelmjölken i en kanna eller bunke, häll över chiafröna och vispa runt med en visptills det börjar tjockna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.