Pescetarisk veckomatsedel
swedishpescetarian
swedishpescetarian
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram vit fiskfilé
  • 1 paket frysta gröna bönor (haricots verts) eller
  • 500 gram färska bönor
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 tsk salt
  • lite svartpeppar
  • 1/2 dl solrosfrön (eller pinjenötter)
  • 2 citroner (gärna ekologiska)
  • 4 personer):
  • 1 stor finhackad lök
  • 1-2 msk olja, smör eller margarin
  • 1-2 tsk paprikapulver
  • 3 dl röda linser
  • 1 1/4 dl svag buljong
  • 2 råskalade tärnade potatisar
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk salt plus lite svartpeppar
  • 150 gram torkade bönor (t.ex. vita bönor, linser eller kikärtor)
  • 1 liten morot
  • 1 schalottenlök
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 tsk salt
  • 2 msk ströbröd plus extra ströbröd till panering
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk parmesanost
  • 1 lök
  • 1 msk smör eller olivolja
  • 1 burk tomater
  • 1/2 tsk strösocker
  • olivolja
  • 2 vitlöksklyftor (hackade eller pressade)
  • 500 gram färsk babyspenat, hackad
  • rivet skal av en citron (ekologisk)
  • 300 gram ricottaost
  • 120 gram riven parmesanost (plus lite extra att strö över)
  • 250 gram torkad cannelloni
  • salt och peppar
  • 4-5 dl béchamelsås
  • béchamelsås
  • 6 dl mjölk
  • 1 lagerblad
  • 1/4 tsk hela kryddpepparkorn
  • 50 gram smör
  • 60 gram vetemjöl
  • 25 gram riven parmesan
  • 1/4 tsk riven muskot

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.