Igår åt vi ju frasvåfflor med rom, rödlök, gräddfil och dilltillmiddag och ficklite av tillbehören över så jag tänkte fylla några av petitchouxenmed dem och äta som förrätt innan köttfärspajen är färdig
Baka petitchouxmixenenligtanvsingarna på förpackningen ( gör de tsk stora) och klipp sedan ett jack och använd en spritsmed smal öppning eller en plastpåse och spritsainfyllningen
Vi komponerade en litespretig, men förbannat god middagmed lax- och wasabisnittar, svampkrämsfyllda petitchouxer, wienerschnitzel och en färgsprakande efterrätt på inkokta små rabarber med lemon curd, vaniljkräm, en hårdare vaniljgräddegelatingrej och krossade drömmar
Petitchoux är en liten fransk luftig bakelse som oftast fylls med en vaniljkräm eller grädde. Förra året gjorde jag semmelkladdkaka och i år ville jag testa göra petitchoux semlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.