Häll på vinet, tillsätt persilja, vitpeppar och salt samt klicka smör på fisken. Sätt in det hela i ugnen med en termometer, kör till innertemperaturen är cirka 60 grader
Smaka av med lite havssalt och ev. Red av med lite majsmjöl till en simmig konsistens. Tillsätt de gröna ärtorna och spenaten, vänd runt så det blir varmt
Krydda lammet med salt och peppar. Börja med att ta fram lammfiléerna. Finhacka vitlöken, ta fram ärterna ur frysen, finhacka timjan, riv osten och klyfta tomaterna
Gnid in fisken med salt och pepparPuré. Det viktigaste när man steker fisk tycker jag är att man använder rikligt med smör, det sägs att det är det som är hemligheten med den underbara danska rödspättan
Gröna blad, frukt och grönsaker innehåller massvis med vitaminer, mineraler och spårämnen. De har båda en helt OK smak som blandar sig väl medgröna smoothies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.