Halstra pilgrimsmusslorna hastigt i het panna. Tag ut ur ugnen och mosa sönder blomkålen ihop med salsiccian i en bunke tillsammans med smör och creme fraiche
Placera på mitten av tallriken och pryd med två pilgrimsmusslor. Pilgrimsmusslor på en bädd av blomkålspurépilgrimsmusslor per person, steks i räfflad stekpanna någon minut per sida
Salta pilgrimsmusslorna och låt dom vätska sig lite, riv osten och blanda med panko. Börja med att hyvla två stjälkar med hjälp av en mandolin, lägg hyvelspånen i isvatten, sätt åt sidan
Pilgrimsmusslormed brynt persiljesmörPilgrimsmusslor är en verklig delikatess och brukar finnas frysta i välsorterade livsmedelsbutiker – ofta till ett hyfsat pris
Koka upp grädden tillsammans med grönsaksbuljongen. När blomkålen är klar, häll bort vattnet ur kastrullen och mixa blomkålen till en jämn och len puré tillsammans med den färdigkokta grädden
Jag har tidigare lagt upp ett par fantastiskt goda recept medpilgrimsmusslor (Jamie Oliver-sallad, Förrätt med svart trumpetsvamp), men man behöver ju variera sig
(Mobilbild) Stekta pilgrimsmusslormed puylinssallad. Pilgrimsmusslor är en delikatess. Och det är vår vän Jamie Oliver som står bakom receptet med de utsökta smakerna
En förrätt på pilgrimsmusslor och gröna ärtor. Mixa med stav, smaka av med svartpeppar och lite salt. Krydda musslorna med lite svartpeppar samt flingsalt
Halstrade pilgrimsmusslormed kapris- & pistaschvinägrett. Halstrade pilgrimsmusslor. Som vanligt firades nyår med två andra familjer som liksom vi verkligen uppskattar god mat med tillhörande dryck
Rejält med smör. Häll över blandningen i skålen och smaka av med salt, peppar. c 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). För mer sås lägg i ytterligare en klick smör 8 st Pilgrimsmusslor (eller kammmuslor). 2 salladslök Rejält med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.