Kokt grön sparris med pocherat ägg, parmesan, tomat och olivolja Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Lyft sedan upp äggen i en bunke med kallt vatten, ta bort eventuell överflödig äggvita och lägg sedan på papper Sundqvist
Grillad grön sparris med citronemulsion och parmesan Grillad grönsparrismed citronemulsion ochparmesanPortioner. Nappera sparrisenmed emulsionen och riv rikligt medparmesanost över anrättningen COOKED
Grön sparris med ljumma pilgrimsmusslor och tomatconcasséGrönsparrismed ljumma pilgrimsmussloroch tomatconcasséPortioner. Lägg upp sparrisochpilgrimsmusslorna på tallrikar med tomatconcassé COOKED
Grön sparris med gremolata, parmesan och hasselnötter Blanda en gremolata med rivet citronskal, finhackad vitlök, olivolja och persilja, smaka av med citronjuice, salt och svartpeppar electrolux.se
Sparris med bacon parmesan och nötterSparrismed bacon, parmesanoch nötter är magiskt. Jag brukar göra min med stavmixer, den är ruggigt enkel och god LessCarbs.se
Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarnaMatklubben.nu
Smörstekt grön sparris med parmesanost och pinjenötter Extra gott blir det om man toppar med en eller två hoprullade skivor lufttorkad skinka på varje tallrik och dekorerar slutligen med några blad ruccola Matklubben.nu
Grillad sparris med hyvlad parmesan, mandel och citron Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 500 gram färsk sparris 1 krm salt 50 gram sötmandel 75 gram parmesanost 1 st citron(er) 0,5 msk olivolja 1 krm svartpeppar Köp receptet www.tasteline.com
Elsas gröna - Färsk pasta med spenat, parmesan och ricotta, 4 port Tillsätt riven parmesan, salt och peppar. Salt och peppar. Riven parmesan. Skiva lök och vitlök. Riven parmesanElsas Skafferi
Stekt sparris med balsamvinäger och parmesan Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Skär bort den nedersta delen på sparrisstjälkarnaZeta
Sparris med lax och parmesan Dela laxskivorna och linda in en sparris i varje. Bryt av nedersta delen av sparrisen. Spola i kallt vatten och låt rinna av Hemmets Journal
Grillad sparris med rucola och parmesan Ringla över olivolja och avsluta med flagad parmesanostoch de rostade pinjenötterna. En snabb och enkel förrätt som med många härliga smaker Min Receptbank
Grön sparris med lax och hollandaisesås Lägg upp sparrismed laxskivor och hollandaisesås. Se till att bottensatsen inte kommer med. Sparris, både grönoch vit är i säsong Farmors mat
Grön sparris med parmesan Häll av och lägg upp på fat och ringla en god olivolja över, lite havssalt, lite pressad citron och strö över rikligt medparmesanLolos Matblogg
Stekt grön sparris med parmesan & parmaskinka Strö parmesan över och toppa med rullad parmaskinka. Konsistensen blir mjäll och al dente – inte alls så där trådig som sparris är om man har otur Vin mat & Alsace
Grön sparris med brynt smör och rostade pinjenötter Ansa sparrisenoch skär av topparna, skiva stjälkarna till tunna band med en mandolin eller en potatisskalare Bara mat...och lite till
Stekt sparris med parmesan och pinjenötter Jag kan inte få nog av sparrisoch idag blir det grön stekt sparris. Den är lätt att tillreda eftersom grönsparris inte behöver skalas Farmors mat
Ugnsrostad sparris och broccoli med citron och parmesan till smörstekt kolja Servera grönsakernamed fisken och majonäs, gärna lite extra parmesan att riva över också samt ev potatis 3 kockar 7 kids
Grön sparrissoppa med rostade hasselnötter, basilikaolja och parmesan Tillsätt sparrisen (ej knopparna) och låt den fräsa med en kort stund på medelvärme. Toppa med basilikaolja, hyvlad parmesanoch hackade hasselnötter Recept.se
Grillad sparris med citron och parmesan är det perfekta tillbehöret till kött, fågel och fisk.Johans mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.