Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Strö sesamfrö på kycklingpirogerna. Lägg på fyllning och pensla kanterna med uppvispat ägg. Vispa upp ägget med ättikssprit och vatten och häll i smör- och mjölblandningen
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Pensla till sist pirogernamed lite olivolja och strössla över lite havssalt
M. i. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Fyll med önskad fyllning. Smält smöret och blanda med mjölken. Blanda med jästen. Lägg den frysta laxen tillsammans med salt och socker i en skål med lock
Idag blir det piroger, med lite fuskhjälp. Jag tycker det är så nimt med färdig smördeg att jag i princip aldrig gör egen från scratch (speciellt inte nu med två små
Blanda sist i nötter, torkad eller färsk hackad persilja, smaksätt med pressad citron och ev. hemlagad majonnäs smaksatt med riviera dippmix (spicemaster)
De flesta av mina maträtter som jag har delat med mig av här, har jag även gjort i vegetarisk variant, där jag bara har bytat ut kött mot vegetariska alternativ, qourn och soja produkter som tex qornbitar, fileér, sojakorv, köttbullar osv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.