Pistagegremolata
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers
  • 600 g lax, delad i
  • 4 bitar
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 dl pistagenötter
  • ½ dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta 1 kruka basilika (1-1½ dl blad)
  • 1 knippe bladpersilja (1-1½ dl blad)
  • 1 citron rivet skal och pressad saft
  • Krydda fisken med salt och peppar. och grilla den.
  • Eller sätt ugnen på 175°. Lägg fisken i en ugnsform och ringla över olivolja. Tillaga mitt i ugnen 15 minuter
  • Bästa västerbottenostpajen
  • 125 g smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 msk kallt vatten
  • 225 g riven västerbottenost alternativt vällagrad prästost)
  • 3 ägg 1 dl vispgrädde
  • 1/4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.