PITABRÖD
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2014 av stapeln i Stockholm… Och jag är inte där! Jag vet ju att livet liksom fortsätter som vanligt trots att jag inte får uppleva det här men ibland så är det svårt att se att livet fortsätter. Och ”Daah” ”Hallåå”… Metallica by request… Alltså sådant händer ju bara inte, att fansen får välja låtar. Och alla ni som ska åka och se Metallica, Slayer, Danzig, Mastodon mfl den där dagen…Håll käft! Jag vill inte höra om det! Och resten av mitt liv ska jag försöka intala mig själv att den där festivalen, den ägde aldrig rum. Och när vi ändå håller på att intalar oss själva en massa dumheter så kan jag lika gärna ljuga om att pitabröd är svinsvårt att baka, för det är det verkligen. Svinsvårt! Verkligen…Jättesvårt! Näst intill omöjligt! Bara så du vet! Don´t do this at home! Hör du det!
  • PITABRÖD ( 8 st)
  • 25 gr jäst
  • 5 dl vatten
  • 1,5 msk salt
  • 1 msk honung
  • 2 msk olivolja
  • 13 dl vetemjöl

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.