Pizzabullar LCHF som färdkost
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pizzabullar 8 st 2 Ekologiska Ägg
  • 2 dl riven Halloumi
  • ½ dl Majonnäs
  • 1 msk Pofiber
  • 1 tsk Fiberhusk
  • 100 gr tärnad Rökt Kalkon
  • ½ dl tärnad röd och grön Paprika
  • 2 tsk Oregano
  • 1 tsk Chiliflingor
  • Rör ihop alla ingredienser till smeten i en bunke, låt svälla i en halv timme.
  • Fördela med en sked till bullar på bakplåtspapper.
  • Grädda på 175° i 15 minuter Låt svalna på galler.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.