Grädda pizzabullarna i för värmd ugn ca 12 min eller tills du ser att dem har en fin färg på ytan. Grädda pizzabullarna i för värmd ugn ca 12 min eller tills du ser att dem har en fin färg på ytan
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Perfekta pizzabullar att ta med som utflyktsmat, kan ätas både varma och kalla. Vi provsmakade en som precis var nykommen ut ur ugnen förut och den var verkligen urgod
Hej på er. Nu ska ni få recept på världens godaste och superenkla pizzabullar (enligt mig) med hemmagjord deg dessutom och en god fyllning som man kan variera i mängder om man vill de
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Pizzabullar är perfekt som mellanmål, att ta med på picknicken eller till buffén. Jag använde en färdig tomatsås, men du kan ha ketchup, chilisås eller göra en egen tomatsås
Det här är nästan ett måste att ha i frysen. Perfekta att ta med på utflykten eller som igår, när jag ska hämtade barnen tidigt och vi passade på att äta mellis ute i solen
Rulla ihop pizzabullarna som en rulltårta - dela i 2 cm tjocka bitar, låt jäsa i 20 minuter på en plåt med bakplåtspapper. Ät pizzabullarna varma eller frys in - tina i 200 grader
Pizzabullar. Hej allesammans. Här sitter jag framför datorn med min frukost som vanligt. Frukosten som idag består av havregrynsgröt med äppelbitar och kanel i, och toppad med lite äppelmos och mjölk
Har ni saknat mina rullar. ) He, he. Jag har faktiskt gjort det. Så nu blir det inlägg om rullar igen. ) Denna gång blev det wraps/rullar med en god kyckling, champinjon- och baconröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.