Plommonbröd... fast utan plommon!
Kak-labbet
Kak-labbet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Plommonbröd (eller runda rågbröd, om man vill utesluta frukten!)
  • 4 st bröd
  • Steg 1
  • 75 g russin
  • 100 g katrinplommon
  •  
  • Fördeg
  • 200 g vatten
  • 5 g jäst
  • 240 g grovt rågmjöl
  • Steg 2
  • den mixade frukten från steg 1
  • fördegen eller rågsurdegen från steg 1
  • 900 g vatten
  • 25 g jäst
  • 1350 g vetemjöl med hög proteinhalt (t.ex. vetemjöl special)
  • 275 g grovt rågmjöl
  • 40 g ljus sirap (jag dubblerade mängden eftersom jag uteslöt frukten)
  • 45 g havssalt
  • ev. solroskärnor till topping

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.