Sötpotatis "pommesfrites". Sötpotatis "pommesfrites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Ni bara måste testa detta. Jag och min roomie åt dessa som snacks härom dagen och doppade i chilibea. På onsdag ska vi ha vänner över så då tänkte vi nog göra dessa tillsammans med en köttbit och god sallad
Det blir naturligtvis betydligt godare än att fritera frysta pommesfrån affären också, samt att det funkar riktigt bra som ett lite festligare tillbehör till många typer av kött
Passar till kött- och fiskrätter. 4-5 portioner10 potatisar1 äggula0,5 färskost, grekisk vitlök130 g Västerbottenostpersilja0,5 dl gräddesmörKoka potatisarna och mosa dem
In med pommes i ugnen enligt anvisning. När pommesen är klar, strö över mozzarella och färsk persilja. 1 påse pommesfrites, gärna den tjockare varianten. -Mama Skogly ♥ 1 påse pommesfrites, gärna den tjockare varianten
Pommesfrites. Jag har tidigare bara gjort goda pommes genom fritering, recept HÄR. Den här gången ville jag testa med potatismjöl för det har jag hört ska göra pommesen krispiga
Här är ett recept som utan överdrift ger helt perfekta pommesfrites. Att man kunde göra så här bra pommes hemma hade jag då aldrig vågat föreställa mig
Receptet kommer från boken "My Fryday" (Massolit förlag) och är skriven av Ylva Porsklev. Lägg efterhand upp pommesfritesen på galler med tidningspapper under
resten av familjen skall äta pommesfrites, vad ska jag äta till ytterfilén. Kålrotspommes är inget som jag själv kommit på, inspirationen kommer ifrån bloggen 56 kilo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.