Finamakrillar till middag. Ibland när jag får akuthemlängtan så lagarjagdenna rätten. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångadmakrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Allauppskattar säkert inte de större makrillarnasganskadistinkta, feta kött. Här kommer ytterligare een receptidé ur kokboken Det franskalantköket , som jag höjde till skyarna för någon dryg veckasedan
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Inkokt lax är vanligtförekommande, men jaginbillar mig att inkokt makrill inte är lika välkänt. När jag kom atttänka på den drabbadesjagav en stark lust attlaga till den
Sambon fick någramakrillar på kroken häromdagen och dom la vi såklart på grillen. Jagsaltade och pepprade dom och fyllde dom med citronskivor och strösslade över hackad gräslök innanjagrullade in dom i aluminiumfolie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.