Mörkchokladbotten med vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i. Bryt ned chokladen i det smälta smöret och låt det smälta samman
Jag satt och funderade härom dagen på om man kunde göra sin egen choklad, både för att göra den nyttigare och veta precis vad som stoppas i den, men också för att det är lite trevligt att tillverka sin egen istället för att köpa dyr choklad i butiken
Rör samman smör, socker och vaniljsocker i en bunke. Vänd ner all hackad choklad. Tillsätt ägget , lite i taget och rör blandningen luftig med degkrokar
Blanda alla torra ingredienser samt chokladhacket i en bunke, och rör i olja och ägg. Som jag berättat tidigare går jag och läser italienska en dag i veckan, tillsammans med fem härliga kvinnor i sina bästa år
Ta ut kakorna och strö över några chokladknappar på en gång så att dom smälter på kakan. Älskar hennes kakor, bakverk och tårtor, de här kakorna är absolut inget undantag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.