Porterstek på Vildsvin med Pressgurka
Mumsfillibaba!!!
Mumsfillibaba!!!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Porterstek på vildsvin
  • 1 kg vildsvinsstek
  • 1 tsk timjan
  • 4 pressade vitlöksklyftor
  • 5 st krossade enbär
  • 1 skivad lök
  • 1 grovt slantad morot
  • 50 cl porteröl
  • 1 dl outspädd svartvinbärssaft
  • 2 dl vatten
  • ½ dl kinesisk soya
  • Pressgurka
  • 1 gurka 3 krm salt
  • 2 msk ättika
  • 1 dl vatten
  • 4 msk strösocker
  • 1 krm vitpeppar
  • 2 msk hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.