Här får du tips på hur jag oftast lagar till dem, öka bara på receptet om ni är fler runt grillen. Nu är våren riktigt i antågande, så passa på att njuta av allt gott från grillen så fort du har chansen
Grillen kommer att användas lite flitigare (vi grillar ju visserligen året runt, men det blir ju mer nu) och det lär bli mat av den mer "lätta varianten" på tallrikarna
Ringla sedan över olivolja och gör till ett paket och lägg pågrillen. Lägg paketet med fetaost pågrillen (eller stekpanna) en stund tills osten är genom varm o servera med ringlad honung ovan på, servera som förrätt
Då tändes grillenochpå den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det blev tummen upp från L, men man blir väldigt mätt på potatisgratäng, som vanligt blir det rester till veckan… perfekt
Skölj och skrapa morötterna och dela dem på snedden. Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Klicka i Crème Bonjour Gräslök och slå på olja. Koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen. Kör allt till en smet och späd eventuellt med vatten till lagom konsistens
Värm en stekpanna med olivolja och bryn fläskkarrén på någon minut på varje sida. Lägg upp på fat. Skala och grovhacka vitlöken samt den färska ingefäran
Receptet jag numera använder skulle jag inte byta mot något annat. Rulla till bullar, lägg dem på bakplåtspappersklädda plåtar och platta till dem något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.