) Till potatiskakan åt vi grillad kyckling med whisky- och pepparsås. Idag provade jag att göra potatiskakan/ potatisgratängen som jag åt på Sonjas Grek
Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör. Avsluta med ostsås. Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet
Lägg i spenatenoch låt den fräsa med. För ett par veckor sedan så tog jag och en vän cykeln och åkte på picknick och satt till sent på kvällen på ett berg med utsikt över Helsingfors
Jag lagade en lasagne medspenatoch fetaost. Krydda med persillade och smaka av med salt och peppar. Fräs löken i smör och lägg i spenatenoch fräs lite till så spenaten mjuknar
Vi serverade den med rödbetssalladen, som ni fick recept på igår, och en bit gott bröd. zucchini, spenatoch fetaost (jag hade i salladsost istället för feta)
10 st smördegspiroger med fetaost ochspenat. 150 g färsk bladspenat. 2-3 msk finhackad rödlök eller gräslök (kan uteslutas eller ersättas med pressad vitlök). Svartpepper 10 st smördegspiroger med fetaost ochspenat. 1 lök 150 g färsk bladspenat. 2-3 msk finhackad rödlök eller gräslök (kan uteslutas eller ersättas med pressad vitlök)
Smula fetaost i en bunke och blanda med creme fraiche, spenat samt salt och vitpeppar. Förbered önskat tillbehör att servera till din lax med fetaosttäcke
Har redan en massa idéer och recept att laga och dela med mig av. Detta skulle jag gissa beror på att jag använde ekologiska kärnor där men inte här, så nästa gång ska jag testa med ekologiska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.