Smaka av med salt och peppar. Skär av den nedre grova delen på sparrisen. Dela sparrisen i mindre bitar. Blanda försiktigt potatis, sparris, lök och dill
250 g sparris, grön. 1 kg färskpotatis, kokt 2-3 färska gula lökar 250 g sparris, grön 2-3 msk smör 2 msk olivolja 2 dl parmesanost, finriven Spadet från kyckling, se under tips Flingsalt, efter smak Svartpeppar, nymald efter smak
Till det grillade åt vi en färskpotatissallad – det är i alla fall midsommar-aktigt. Varva potatis, sparris, lök, avocado, tomater och ruccola på ett fat eller i en skål
Smaka av med salt och peppar. Skär av den nedre grova delen på sparrisen. Dela sparrisen i mindre bitar. Blanda försiktigt potatis, sparris, lök och dill
En ny variant får jag förstås uppdatera med och den här gången blir det en ljummen potatissallad. Här hittar du lite tips på hur du kan göra en god potatissallad
Garnera potatissalladenmed flagor av västerbottenost, sparrisen och babyspenat. En god potatissallad slår aldrig fel och blir en perfekt lätt lunch tillsammans med några skivor parmaskinka eller annat kallskuret
Lägg upp potatis och sparris, och strö över skivad gräslök. Bryt av nedersta delen på sparrisen och dela i 4 cm långa bitar. Koka sparrisen i saltat vatten tills den är nästan mjuk, ca 3 minuter. 250 g grön sparris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.