Premiärbakning med ekologisk jäst
Breadnerd
Breadnerd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • torsdag
  • 60 g rågmjöl (Saltå)
  • 60 g 4-kornskross (Saltå)
  • 300 g kokande vatten
  • 20 g ljus sirap
  • 20 g mörkt muscavadosocker
  • 2 tsk mortlad anis
  • 200 g dinkelsikt (Saltå)
  • 400 g vetemjöl (Orga)
  • 300 g vatten (nästan fingervarmt)
  • 25 g jäst (Kronjäst Ekologisk)
  • 20 g salt (bordssalt)
  • 50 g rumstempererat smör
  • 5 min i hushållsassistenten, sedan tillsattes det rumstempererade smöret och degen knådades ca
  • 5 min till
  • 45 minuter Under tiden värmdes ugnen till
  • 250 grader och en oöm form sattes in på botten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.