Koka upp saltat vatten och i med potatisen, halverade citroner, korven delade i goda stora bitar och om du använder färska majskolvar så i med dom nu också annars kan dom vänta tills senare
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Jaja så är det med vårdjobb. Dagen efter, på lördagen när jag jobbade, var familjerna ute i skogen och barn och hund (Horns var hundvakt) fick härja loss lite energi
Ruppertberger, ett Reislingvin som med sin sötma passar perfekt till de salta kräftorna. Men vad gör det när man får njuta av härligt väder Tyvärr har ju blogginläggen varit lite färre, men imorgon lovar jag återkomma med massa tips och härligt smultronställe
Kräftor, räkor, som för övrigt var de största jag har sett, kantarell- och brieostpaj, smördegsrullar med fetaost och persilja, en mängd olika ostar och kex, marmelader och till efterrätt varm chokladfondant med basilikaglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.