Prisciuttolindad vildsvinsfile med gratinerade kantarellfylld rotfruktscylinder
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10-15 skivor pisciutto (eller annan gott lufttorkat kött, lardo eller varför inte vanligt bacon)
  • 80-150 grader, beroende på hur mycket tid du har
  • 3/5 Diverse rotfrukter efter smak t ex morötter, palsternackor, majrova, persiljerot eller rotselleri
  • Lite färsk timjan
  • 6 msk blandning av diverse nötter och kärnor, såsom pinjenötter, solrosfrån, pumpakärnor, hasselnötter
  • 1/3 citron
  • 220 grader i ca
  • 25 minuter och toppa gärna med riven ost de sista

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.