kola istället för fudge. Massa grädde hemma innan vi ska åka bort ~ då får det bli fudge. Tänkte jag, men det lyckades inte utan blev en jättegod vaniljkola istället
Häromdagen gjorde jag denna goda fudgepajmed smak av salt kola och det går inte att sluta äta, livsfarligt och ihop med glass och färska bär ska vi inte tala om, mums
Smörkolamed rostade pinjenötter. Knäckbräck är ett supersmidigt alternativ till vanlig knäck om man vill slippa baltandet med den heta knäcksmeten och de irriterande knäckformarna som bara vill vippa
Snöbollarnas med massor av vit choklad, grädde och kokos är riktigt fina och gör ett vackert vitt estetiskt inpass bland all kola, knäck och mörk choklad
Resultatet blev en fudgemedkolasmak som smälter i munnen. Vispa sedan fudgen för hand i några minuter innan du häller upp den i en form klädd med bakplåtspapper
Lägg bakplåtspapper på en plåt och bred ut kolan. När den svalnat klipper eller skär du kolan i bitar. 3 msk vaniljsocker eller kakao (beroende på om man vill ha mörk eller ljus kola)
Här har vi lite ett av tre fudge som fanns med på bordet, mjölkchoklad fudge. Jag vispade inte upp den här fudgen så mycket som de andra, vilket resulterade i en mjukare fudge, inte som kola, utan mjukare fudge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.