Jag bytte dock ut mjölet mot Manitoba Cream, ett mjölsort som ger saftigare och luftigare bullar. Jag använder smör och aldrig margarin, man får mycket godare bullar
Och fyllningen är dubblad - för ingen vill väl ha en torr kanelbulle till fikan. Direkt när bullarna kommer ut från ugnen, penslar du dem med sirapsblandningen och strösslar över kardemumma- och sockerblandningen
En god och hederlig kanelbulle däremot tycker jag är supergott och när de är alldelens nybakade och fluffiga så kan man ju äta hur många som helst och häromdagen gjorde jag kanelbullar med kardemumma i
När jag var liten bakade min mamma allt matbröd och kaffebröd. Idag är det annorlunda och det kostar inte många kronor att köpa en limpa eller en påse bullar
Efter att ha provat på p-piller igen för någon månad sedan kände jag direkt hur mitt humör påverkades och jag blev snäsig, lätt irriterad och ingenting kändes kul
Kärna ur dadlarna och mixa allihopa ingredienserna till en fin fyllning värdig en kanelbulle. Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning
Här i mina delar av landet, Växjö-traken är er uruselt väder idag verkligen och känslan är mest det-är-höst-och-jag-vill-krypa-upp-i-soffan-under-en-filt-med-en-varm-kopp-te
Det är alltid kul och oftast kommer man hem med lite ny inspiration. Men, i morses ville vädergudarna annat och en ny dos med snö gjorde att vi fick skjuta lite på vår utflyktstripp
TweetE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Inget slår väl nybakta bullar och ett glas kall mjölk. ) Bakade en sort med klassisk smör/kanel/socker fyllning och den andre med smör/nötcremefyllning
Imorgon är det kanelbullens dag och det här receptet kommer egentligen i sista minuten men det är så fantastiskt gott att det tål att göras även efter kanelbullens dag
Idag är det kanelbullens dag. Självklart ska det bakas bullar här hemma och idag blir det både klassiska kanelbullar och bullar med en annan smaksättning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.