Proteinrikt bröd
Sött, salt och surdeg
Sött, salt och surdeg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 7 dl vatten
  • 5 dl gryn
  • 2 dl råggryn
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl rågkross
  • 30-60 min
  • 1,5 dl vatten
  • 250 g kvarg
  • 50 g jäst
  • 2,5 dl bakp
  • 2 dl havrekli
  • 3 dl grahamsmjöl
  • 4 dl dinkelmjöl
  • 1/2 - 1 dl surdeg
  • 2 dl rågsikt
  • 2 dl solrosfrön
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl pumpafrön
  • 2 tsk salt
  • 2 formar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.