Pulled chicken med glutenfritt brytbröd
Cassandras Konfektyr
Cassandras Konfektyr
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g kycklinglårfilé
  • 3 msk rapsolja eller smakfritt kokosfett
  • 1 gul lök
  • 4 vitlöksklyftor
  • 10 små champinjoner
  • 1 msk chilipulver
  • 2 tsk rökt paprikapulver (eller några droppar liquid smoke)
  • 1 tsk kanel
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • svartpeppar
  • 4 jalapeños
  • ½ dl tomatpuré
  • 2 tsk worcestershire sauce (kan uteslutas då det innehåller lite socker)
  • 2 tsk soya (finns gluten och jästfria)
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 dl vatten
  • Coleslaw
  • 1 vitkålshuvud
  • 2 dl kvarg
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk dijonsenap
  • 2 msk finhackad persilja
  • 0,75 tsk salt
  • 50 g smör
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 dl linfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 dl sesammjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 msk fiberhusk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.