Strö de fint skivade rabarberna och jordgubbarna i en pajform, formen behöver ej smörjas. Smält smöret i en liten större panna på svag värme, tag bort från plattan
*Lägg blandningen på köttet och gnid in den med blandningen. Verkligen värt att vänta några timmar och man hinner göra annat under tiden plus det doftar underbart gott och köttet går ju ha till mycket
Tillsätt lite i taget fiberhusk och sedan sesammjöl. Den är glutenfri och nästintill komjölkfri (om man inte räknar med parmesan, men den klarar jag av)
I helgen var vi på en rysligt trevlig Brunch, där serverades bland annat tunna rostade skivor av surdegsbröd med pulled pork och fint garnyr - t ex tunna strimlor av vit rättika
Det finns lite olika sätt att servera pulled pork. Servera på det sätt du önskar. Ochpulled pork har varit trendmaten framför andra ett bra tag nu, så det är väl på tiden att även jag hakar påoch delar med mig av min variant - innan det är helt ute
Gott blir det i vilket fall, med ost både mellan de olika lagren och så ovanpå moset. Vilken tur då att det smakar så mycket bättre, för det är ju ändå viktigast om man skulle tvingas välja mellan utseende och smak
Oktober, den månaden då vi sätter fokus på bröstcancer, ochpå olika sätt, var och en efter sin förmåga, drar vårt strå till stacken för att samla in pengar till forskningen
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Däremot valde jag tillslut inte pork utan beef, nötbog för att vara mer exakt. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.