Hamburgare av pulledpork med tomatssalsaPortioner. Pulledpork. 25 g Jäst 6 dl Vatten 12 dl mjöl 1 msk olja 1 msk Honung 2 tsk Salt 1 st ägg - uppvispat för pensling sesamfrö Pulledpork. Av Malin BromanFotografDavid Back 25 g Jäst 6 dl Vatten 12 dl mjöl 1 msk olja 1 msk Honung 2 tsk Salt 1 st ägg - uppvispat för pensling sesamfrö Pulledpork
Pulledpork. Hamburgerbröd. Lös upp jästen i ljummet vattnet. Tillsätt saltet, olja och honung. Rör ner mjölet och blanda sedan degen tills den är genomarbetad
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Ungefär som en hamburgare liksom. pulledpork. Pulledpork är en amerikansk maträtt som påminner ganska mycket om vår svenska nationalrätt om fredagar, nämligen tacos
Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. En dragen gris. Det låter väl som ett spännande söndagsrecept, men det skapar samtidigt onekligen en massa frågor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.