Pumpa och grönkålschipssallad med panerad tofu och kokosgrädde
matkreation.se
matkreation.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner)
  • 1 liten butternut squash
  • kokosolja
  • paprikapulver
  • gurkmeja
  • torkad ingefära (finns i kryddhyllan)
  • havssalt
  • 2 dl vit ekologisk quinoa (jag använder Kung Markattas)
  • 1/2 msk Renée Voltaire buljong orginal
  • 1 paket Blue Dragon silken tofu (denna)
  • 1 ägg majsmjöl
  • havssalt
  • paprikapulver
  • Kokosgrädde
  • 1 burk fullfet kokosmjölk
  • 1/2 dl lätt kesella
  • havssalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.