Purjo- och baconpaj med touch av getost - gluten- och laktosfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1½ dl rårismjöl
  • 1½ dl ljust teffmjöl
  • 2 msk PO-fiber
  • 100 g kokt, kall och riven potatis
  • 100 g laktosfritt smör
  • 1 msk smetana
  • 2 stora purjolökar, ca 400 g 1 paket bacon
  • 2 vitlöksklyftor 1½ dl laktosfri grädde
  • ½ dl smetana
  • knappt 1 msk Italiensk Gourmetkrydda - eller annan valfri kryddblandning
  • 1 tsk dijonsenap
  • 80 g lagrad, riven prästost
  • 25 g riven getost av pecorinotyp
  • 3 stora ekologiska ägg
  • lite olivolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.