Pärontårta med melongelé
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pistaschbotten
  • 2 äggvitor
  • 1 tsk strösocker
  • 1 dl florsocker
  • 30 g pistaschnötter
  • hackade
  • 35 g mandelspån
  • hackade
  •  
  • Nougatnoblesseplatta
  • 70 g nougat
  • 30 g ljus choklad
  • 10 g smör
  • 2 dl cornflakes smulor
  •  
  • Inkokta päron
  • 3 päron
  • 4 msk strösocker
  • 1 dl vatten
  • 1 vaniljstång
  • snittad på längden
  • 1 citron
  • 1 msk maizena majsstärkelse
  •  
  • Päronmousse
  • 4 päronhalvor av de inkokta päronen
  • 3 msk vatten
  • 1 dl strösocker
  • 60 g äggulor
  • 7 gelatinblad
  • 200 g kesella
  • 4 dl vispgrädde
  •  
  • Gelé
  • 2 gelatinblad
  • 1 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 40 g glykos
  • 1 dl melonlikör (midori)
  •  
  • Italiensk maräng
  • 25 g strösocker
  • 5 dl vatten
  • 65 g små äggvitor
  •  
  • Chokladspröt
  • 50 g vit blockchoklad (fazer)
  •  
  • Garnering
  • 1 päron
  • 1 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 dl pistaschnötter
  • 6 chokladspröt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.