Påskbröd
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 g jäst
  • 25 g smör
  • 2 1⁄2 dl mjölk
  • 2 dl riven ost med ordentlig smak i, gärna präst.
  • en nypa salt och en nypa socker
  • 1 dl hackat grönt som gräslök, persilja, dill, spenat, ruccola…
  • 1 dl frön, här användes sesam och solros
  • 6-7 dl vetemjöl (gärna fullkorn)
  • Topping: 1 uppvispat ägg till pensling, frön och flingsalt.
  • 8 ägg
  • 1 dl vatten
  • 2 dl mjöl
  • 1 dl salt
  • 1 msk olja
  • ev karamellfärg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.