Barnen valde att ta pastan för sig och fyllde tallriken med naturella grönsaker istället. När pastan är klar och det är dags att servera så hettar du upp smöret med grönsakerna, tar fram ett serveringsfat där du blandar upp smöret med grönsakerna, pastan, basilika, tomaterna, spenaten, basilikan och vänd runt
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracksmed ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Pensla gärna med en grillsås/marinad eller glaze under grillningen. Jag älskar ju att grilla som ni säkert vet så jag bestämde mig för kycklingspett som jag serverade till tzatziki och ugnsrostade potatisklyftor
Krydda med rosmarin eller valfria franska örter. Bra tillbehör är baconlindade sparrisar och potatis som du slantat upp, tillsammans med vitlök, olivolja, rosmarin och ett par kryddmått salt
Gnid in lammracksenmed salt och pepparmix. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracksmed de smörkokta lökarna. 8 lammracks. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Så löd maten vi grillade ikväll när en reporter från Sydin var här för att fotografera ikväll. Koka upp vatten, ananasjuice, teriyakisås, soja och farinsocker på medelstark värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.