Påskmat LCHF
Birgitta Höglund´s Mat
Birgitta Höglund´s Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 Inlagda Sillfiléer
  • ½ kruka Gräslök
  • 1 burk Abba’s Bohusmatjes
  • 1 dl Crème Fraiche
  • 1 dl Grädde
  • ½ dl Färskost
  • 1 dl finhackad Gräslök
  • 2 Gelatinblad
  • 2 msk Sillspad
  • 1 msk Vitt Vin
  • 1 msk Heinz Ekologisk Chilisås eller ½ tsk Tomatpuré
  • Gelatinblad
  • 3 Äggvitor, självklart Ekologiska de med
  • 1 dl Grädde
  • 1 msk Psylliumfrön
  • 1 krm Havssalt
  • 10 grovhackade Valnötskärnor
  • ½ dl Äpple i små tärningar
  • ½ dl Purjolök i lika små tärningar
  • 1 dl vispad Grädde
  • ½ dl Majonnäs
  • 1 tsk Fransk Senap
  • 4 Morötter
  • 100 gr Smör
  • 1 dl Turkisk Ekologisk Yoghurt
  • ½ dl Grädde
  • 1 skiva Lammstek med ben 300 gram 4 Plommontomater
  • 2 gula Lökar
  • 2 Vitlöksklyftor
  • 2 små Aubergine
  • 2 msk Smör
  • 2 msk Olivolja
  • 1 dl Rödvin
  • 1 dl Kycklingfond
  • 1 tsk Balsamvinäger
  • 1 msk krossade Korianderfrön
  • 1 msk hackad Rosmarin
  • 1 msk hackad Bladpersilja
  • 2 dl Grädde
  • 1 blad Gelatin
  • 1-2 tsk Björksocker eller Sukrin
  • ½ krm Äkta Vaniljpulver
  • Hallonsås
  • 2 dl Hallon
  • 1 tsk Citronsaft
  • 1 tsk Björksocker eller Sukrin
  • 50 gr Ädelost
  • 1 dl Hjortron
  • 5 Valnötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.