Påsktårta
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Apelsinmoussetårta med mandelbotten
  • 200 g mandelmassa, grovt riven
  • 2 ½ msk kakao
  • 2 msk strösocker
  • 2 ägg
  • 4 gelantinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 äggulor 1 dl florsocker
  • 1 dl pressad apelsinjuice
  • ½ dl koncentrerad apelsinjuice
  • 2 gelantinblad
  • 1 ½ dl pressad apelsinjuice
  • ½ dl koncentrerad apelsinjuice
  • 50 g mörk choklad
  • ev. godisägg (jag är såld på Anthon Bergs mandelägg...)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.