Påsktårta med pärlhyacinter
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 ägg 2,5 dl strösocker
  • 200 g färskost, naturell
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 tsk kardemumma
  • 2 tsk florsocker
  • 4 gelatinblad 250 g blåbär
  • 1 dl strösocker
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 2 ägg 1,5 dl strösocker
  • 1 citron 1 msk majsstärkelse
  • 50 g smör
  • 2,5 dl vispgrädde
  • ev. sockerdekoration
  • 1 sockerkaka, köp en färdig eller här har ni några fler bra förslag på sockerkaka (som passande nog har sällskap av pärlhyacinter).
  • 1 lager mixade bär, grädde och/eller färskost och lite socker
  • 1 lager citronzest och/eller curd, grädde och/eller färskost och lite socker
  • dekoration: sockerblommor, marsipanfigurer, chokladkaniner, florsocker, ätbara blommor, påskris, fjädrar, påskgodis, glasyr…… go nuts!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.