Finfördela smöret i mjölet, gärna i matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut och lägg i en form, 24 cm i diameter och ställ kallt i 30 minuter
1125 g vitlöksost. 1200-300 g räkor 125 g vitlöksost 2 dl ost 2 ägg 1 burk crème fraiche, 2 dl 1-2 msk dill Pajdeg 2 3/4 dl vetemjöl 1 krm salt 90g smör ½ dl vattenKör i hop degen i matberedaren. Grädda 25 min i 175grader Garnera med räkor och lite dill
Nagga bottnen med en gaffel. Smaka av med ajvar relish, tabasco och salt. 1 kg räkor med skal. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare
Vispa samman äggen med grädde, kaviar och dill. Garnera med räkor och dillvippa. 800 g räkor med skal. Finfördela matfettet i mjölet till en grynig massa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.