Har som sagt blivit en del rabarberi år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Iett gammalt nummer av Mer Smak finns det ett helt gäng med recept från Falafelbaren i Stockholm, och när vi gjorde falafel förra veckan provade jag några av dem - bland annat den här snabbsyrade rödkålen som var alldeles perfekt som tillbehör
Klicka för att dela på Twitter (Öppnas iett nytt fönster)Dela på Facebook (Öppnas iett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas iett nytt fönster)Klicka för att dela tillPinterest (Öppnas iett nytt fönster)Click to email (Öppnas iett nytt fönster)GillaGilla Laddar
) Koka upp raberbern med lite vatten i ca fem minuter. Av någon anledning stressar jag upp mig för att jag vill ta hand om alla bär och frukter i trädgården…
Och det är ju ett så fantastiskt gott tillbehör. Har ni något måste-tillbehör. När man äter på olika restauranger som serverar grillat får man ofta coleslaw vidsidan om
Vitlökssmör är ettmåste och då blandar jag bara smör, vitlök och persillade. Tänk på att risottonmåste koka lugnt och regelbundet och att man måste röra runt ofta, så den inte bränner fast i botten
I början av veckan kom plötsligtmin son inrusande. Och under tiden som jag funderar på när denna betydelseförändringen skedde – jag kom fram till att det hände precis då -så stod det plötsligtett fat med chokladbollar ikylskåpet som sonen och hans kompisgick och plockade från
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.