Jag är relativt säker på att jag aldrig kommer att tröttna på choklad. Aldrig någonsin. Det är över mitt förstånd att vissa faktiskt inte gillar choklad, men så är ju smaken olika (folk tycker säkert att det är konstigt att jag inte tycker om att baka med citrusfrukter till exempel)
Jag hoppas ni alla hade en härlig Valborg, som nu har fortsatt med en lika härlig 1. a maj. Jag och min sambo brydde oss inte om att fira Valborg något nämnvärt, utan bestämde oss för att istället gå på bio
Jag tänkte visa tre ytterligare bakverk som jag bjöd på igår. För det första bjöd jag på en kryddkaka med banan, som var den enligt mig godaste kakan på bordet
Sätt på ugnen på 175 grader. Skölj och skär rabarbern i bitar. Smörj och bröa en långpanna. Vispa samman ägg och socker, rör ner det smälta smöret samt vetemjölet
När det vankas kalas är det perfekt att baka i långpanna, och nu när rabarbern är som spädast, tunnast och godast vore det ju dumt att inte baka en rabarberkaka till min födelsedag
) bakades det en riktigt saftig och god rabarberkaka i långpanna hemma i mitt kök. Fine, vädermässigt är inte våren här men råvarorna i matbutikerna hintar ändå om någon sorts vår
Första skörden av mina super rabarber. Planterade plantan förra året och kunde skörda samma år. I år verkar den bli superstor, nästan som den är dopad på något sätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.