Det här är den bästa tiden (tillsammans medjulen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
Rör rumsvarmt smör mjukt ihop med socker, vaniljsocker och saffran. Crock-Pot-tävlingen är avgjord. Vann gjorde @liamiaolsson, som har blivit kontaktad på direkt-instagram
Jo, Nutellamannenmed fru och barn var ju här på lite bjudning torsdags. Inte för att det är äckligt och jag slängt i ett kar med salt eller peppar med flit
Tillsätt blommorna och häll upp på varma, väl rengjorda burkar. 500 g rabarber i bitar1 ekologisk citron, saften500 g syltsocker2 msk färska lavendelblommor. Blanda allt utom blommor i en gryta och koka under omrörning i 4 minuter
Nu är det även dags att presenteraenvinnare i min tävling om ett set med kort från Made By C. Fredagar innebär ju även lite fredagsmys och förra veckan tipsade jag ju om en god glass med kolasmak men nu ska ni få tips om en annan favorit
Den salsan som syns i bakgrunden är mango- och passionsfruktssalsa med sting. ner till vänster grillad aubergine med fetaost, upp till höger grillad zucchini med soltorkad tomat och nere till höger mango- och jordgubbssalsa
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.