Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet ioriginalreceptet med ris- och potatismjöl
Vispa grädden och servera rabarberpajen med vispad grädde. Sprid ut dem i en ugnsform. (Mängden sötströ beror lite på hur sur rabarbern är och hur syrlig paj du vill ha
För att firanationaldagen bjöds det på enkel men supergod fika, en riktigkaloribomb. Socker, smör, sirap och grädde…i en sagoliksymfoni som smakar goda rabarber och med ett pajtäcke som smakar knäck
Recept på rabarberpajfinns det närmre en miljon känns det som. Igår lyxade vitill med nybakad paj tillfredagsfikat och satt ute på vårt lilla trädäck och njöt av solen jag och W och senare anslöt även M när han hade lekt färdigt med en kompis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.