1. Blanda
ihop alla ingredienser med en sked och häll över i en burk med lock. Ställ in i kylen över natten och njut av den kall på morgonen.Näringsvärde per portion:
Jag var självklart tvungen att prova mandelmjölken i min "OIAJ" som jag åt i morse (tur att jag förberedde den igår kväll, försov mig imorse och då var det riktigt smidigt att bara ta ut den ur kylen och äta)
En väldigt söt och god historia. Jag åt det när jag var liten, när jag var och hälsade på hos min farmor i Tyskland eftersom det på den tiden inte hade kommit hit till Sverige men fanns där
För att göra cheesecakens botten. Lägg i det mjuka gelatinet och rör om tills det har smält helt. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från och med nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Blanda kexsmulor och smör. Rör ihop Philadelphia, socker och citronskal till en jämn röra. Rör sedan ihop gelatinblandningen och den vita bakchokladen till en jämn blandning
Här kommer receptet på en underbart bra cheesecake med blåbär och vit choklad. Gick nyss igenom alla bilder tagna under vår Skånevistelse och hittade då flera bilder på bakverk jag gjorde
Cheesecake är lustigt nog en typ av bakverk som jag i vanliga fall inte är så förtjust i, men som jag i denna hälsosamma variant tycker är både riktigt gott och superfräscht
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.