Det behövs inte så mycket tillbehörtill ett lamm med den kvalitén. Lite av äran måste jag få ta åt mig, även om jag till största delen har råvaran att tacka för fredagkvällens underbara middag
Blanda övriga ingredienser och häll över osten. urkärnad och finhackad. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor, pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor. 2 msk färskpressad citronsaft
Den som vill kan gärna ha med lite hackad mynta som också passar bra till lamm. Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till
Grillar även en halv citron som jag brukar pressa över köttet för lite syra. Lägg den kokta potatisen på bakplåtsklädd plåt och dunka till potatisen med typ mortelstöten
Då kan jag äta i ro tills dess att Sofia måste köra in mig med pirra från uterummet. När lammbogen känns till belåtenhet, ta av och låt vila under folie i några minuter innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.