Mint lager. Mint lager. 1 dl raw kakao. 0,5 dl lönnsirap el annat sötningsmedel. 3 matskedar lönnsirap el annat sötningsmedel. 1 dl raw kakao. 0,5 dl lönnsirap el annat sötningsmedel. 3 matskedar lönnsirap el annat sötningsmedel
Jag verkligen älskar choklad och dessa raw chokladtryfflarna blev perfekta. Både goda och fyllda med proteiner, fibrer, antioxidanter, vitaminer och inte minst nyttiga fetter
H. u. r. s. k. a. d. f. i. A. l. j. ä. t. n. D. g. S. v. h. ö. b. e. m. -. p. å. o. N. R. w. V. M. O. C. –. J. Ä. T. E. F. ,. c. y. ’. x. =. ). 1. 5. 0. /. (. 4. 2. B. W. “. ”. G. Å. U. Ö. ←. P. K. &. I. L. Y. q. *. <. ". >. > H. d l. a v
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Botten är gjord på dadlar som tillsammans med valnötter, kokos och lite salt får en lite karamellig smak
Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
Ställ i kylen medans du göra fyllningen. Något som också är en jättestor hobby för mig är att träna, därför att det otroligt roligt att baka lite raw food desserter
Så jag tog med mig receptet hem så att när suget efter något gott faller på så kan jag baka dessa. Jag bara måste tipsa er om de här raw food chokladbollarna
Det har veganer och raw-foodare hållit på med ett bra tag. raw cheesecake. Hemligheten är att få till kakan med rätt balans av krämighet, syra och sötma
Här kan du själv välja hur sött du vill att det ska vara, smaka av med sötning tills du blir nöjd. Dekorera tårtan med chokladsås, hackad choklad och hallon
Smaka och justera med mer kakao eller agavesirap om det behövs. Lägg nötterna i en mixer och mixa på hög hastighet några minuter tills du får ett mjukt krämigt nötsmör
Toppa med de rostade nötterna. Servera ev med vispad grädde. 300 g sockerfri mörk choklad (jag använder Cloettas, finns i godisavdelningen i din matbutik)100 g sockerfri mjölkchoklad (Cloettas också)200 g smör2 dl vispgrädde2 msk creme fraiche 3 dl grovhackade nötter (ex valnötter och mandlar)Ev lite kryddor ex kanel och lite saltBörja med att rosta nötterna i en torr stekpanna, ev med kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.