Lägg på smörfräst svamp och purjo och delade musslor och krydda. FESTFISK ÀLA MARIANNE. Mustig, färgsprakande och festlig fiskrätt där skivor av fisken, t ex gös, får puttra i en aromatisk sky av vitt vin och tomater med litet purjolök, svamp och musslor
Av rester efter Sill àla Russe kan du snabbt och bekvämt göra en sillsallad. Strö över mycket fint strimladpurjolök eller hackad rödlök och häll över litet rödbetslag, så mycket att potatis och sill blir ordentligt fuktade
RECEPT. Finstrimla vitkål, morot, purjolök och lägg i en skål. Gjorde coleslaw som jag sa häromdagen, tyckte att det var en riktigt bra idé att ha som tillbehör för måltiderna när fantasin tryter till
Receptet hämtat ur "Bakglädje med LCHF - baka utan socker och mjöl" av Annika Rogneby. (Det går lättare om degen får vila en stund i kylen innan utbakning)Lägg rullarnapå en plåt med bakplåtspapper och platta till dem lite lätt
Recept - Mjuk PepparkakaReceptet räcker till en pajform. Blandaalla kryddor och häll i ägg-smeten tillsammans med mandelmjöl blanda ordentligt och ha sedan i bakpulvret och rör om
Kolla nu originalrecept hur du ska göra med de sliceade bitarna, där finns bra bilder. Det här receptet kräver bakmaskin, har du inte det får du gärna testa att knåda på utan men vet ej hur resultatet blir då
Kokosbollar á laLCHFRecept för ca 25 stycken100 g Smör2 dl Kokosflingor + lite till att fullabollarna i2½ dl Mandelmjöl2-3 msk kakaoev 2 msk Kaffe0,5 dl SukrinSe till att smöret är rumstemurerat och blanda smöret och sukrinet med en elvisp, rör sedan ner de resterande ingredienserna och blandaihop med händerna. Rulla sedan små bollar av smeten och rulla runt i lite kokosflingor och sedan låt de stå i kylen i ca 20 min innan servering. Kokosbollar á laLCHFRecept för ca 25 stycken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.