Servera kycklingfilén och de ugnsbakade paprikastrimlorna tillsammans med ris och sås. Blanda alla ingredienserna och pensla på kycklingfiléerna direkt
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Tillsätt den silade skyn från köttet samt grädden, och koka upp på nytt. Med ett gott och välkryddat potatis- och palsternacksmos och rödvinssås därtill blir det en god helgmiddag
Servera kycklingfiléerna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna och ruccola. Hetta upp en stekpanna och stek kycklingfiléerna i smör eller kokosolja på båda sidorna så att de får en gyllenbryn yta
Jag har fått önskemål om att dela med mig av mina matrecept också och det gör jag mer än gärna emellanåt även om det inte är bakning som min främsta inriktning på bloggen är
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléernaoch bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigt i mitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter i mindre bitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonerna i mindre bitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuter Tillsätt buljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihop till en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingen med rotfrukter och sås 125 grader Salta
Krydda med curry samt smaka av med salt och peppar. Den blev så himla krämig och god med alla dess smaker från både curry, broccoli – för att inte glömma den mjuka vitkålen som nästan smälte i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.