Här kommer mitt enkla, snabba recept på InlagdGurka. Skala gurkan med hjälp utav en osthyvel. Med osthyveln hyvlar du även gurkan så du får tunna skivor till inläggningen
Inlagdgurka på gammalt vis. Goda utan så mycket salt, för saltgurka är inte min favorit. Inte så nyttigt med socker till gurkan som är god nog i sig själv, men bra sätt att spara överskottet
Den lilla tänker jag ge bort till en person som jag vet älskar inlagdgurka. Lägg gurkan i rena burkar (jag brukar hetta upp dem i ugnen, för att döda alla bacillusker
Jalapeño är en perfekt smakkompis till inlagdgurka, det smakar svensk sommar med bett. Det här är min bästa gurka som jag äter som pickles, på mackan, hackad i sås – en bra bas i köket helt enkelt
Igår gick årets första Bondens egen marknad av stapeln. Jag hade stämt träff med min svärdotter Karins mamma Cecilia som lovat visa mig hur hon lägger in sina gurkor
Skiva gurkan, löken och tomaterna tunt och blanda runt dem i en skål. 1 färsk gurka. 1 färsk gurka. Denna inläggningen passar perfekt till en köttgryta eller till köttbullar
Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök 1 morot 3 dl vatten 5 cm purjolök 1 dl ättiksprit (12 %) 2 dl strösocker 1 lagerblad 10 kryddpepparkorn 1 förp inläggningssill à ca 400 g Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.